Terassi- ja parvekelasit

Lasituksella pidennät terassin tai parvekkeen käyttöaikaa, ja suojaat sen pölyltä, sateelta, tuulelta ja lumelta. Lasitus mahdollistaa kesähuoneen käyttöönoton aikaisin keväällä ja jatkaa kautta pitkälle syksyyn. Se vaimentaa myös ääntä tehokkaasti, rajoittamatta kuitenkaan luonnonvalon määrää. Lasitus nostaa paitsi rakennuksen arvoa myös säästää lämpöenergiaa, joten se on lisäksi energiataloudellisesti edullinen ratkaisu. Tarjoamme sekä kiinteitä että liukulasitusratkaisuja.

Runkorakenteet ja puitteet ovat alumiinia ja ne toimitetaan mittojen mukaan tai asennetaan kiinteinä osina. Profiilien värivahtoehtoja ovat eloksoitu, valkoinen ja ruskea. Tilauksesta toimitamme myös muun värisiä profiileja. Kaikki lasitukset on mahdollista saada lukittavana.

Ota yhteyttä

Kiinteä lasijärjestelmä

Kiinteälle lasijärjestelmälle tyypillisiä käyttökohteita ovat kiinteät ikkunat ja lasiseinät, lasikaiteet sekä lasikattorakenteet. Kiinteissä lasijärjestelmissä käytämme Lukkanin KL-profiileja. Kaikki KL-Profiilit ovat yhteensopivia ja niiden liitostekniikka on sama. Pitkälle kehitetyllä ja patentoidulla kiinnitystekniikalla saadaan tiivis ja viimeistelty liittyminen muihin rakenteisiin ilman pellityksiä ja kittauksia. Profiilit soveltuvat erinomaisesti lähes kaikkeen lasirakentamiseen, jossa ei tarvita suuria kantavuuksia.

Liukulasitusjärjestelmä

Lukkan-liukulasit on suunniteltu kestävään ja keveään rakentamiseen. Erityistä huomiota on kiinnitetty ilmavaan visuaaliseen ilmeeseen ja parhaaseen mahdolliseen toimintavarmuuteen niin kesällä kuin talvellakin. Lasitusjärjestelmässä on 2-4 raiteiset tukevat ylä- ja alakiskot, joiden avulla saavutetaan mahdollisimman laaja aukaisupinta. Pystykiskot on varustettu ns. tuuliaukolla, joten ne kestävät rakenteidensa ansiosta kovankin tuulen. Lasitusta on saatavana myös Termo-liukulasituksena, joka pitää lämmön talvella ja suojaa kuumuudelta kesällä.

VELAS terassin lasikate

Kattolasien kiinnitys tapahtuu tiivisteellisillä alumiinilistoilla olemassa olevien puurunkojen päälle. Valmistamme aina terassin valokatteet turvalasista. Lasin vahvuus riippuu yksittäisten lasien koosta sekä kattokulmasta.

Tuotekategoriat

Terassi- ja parvekelasit

Lasikaiteet

Yhteyshenkilöt

Jarkko Uhre : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Jarkko Uhre
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 412
Sini Oikarinen : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Sini Oikarinen
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 413
Ulla Annanpalo : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Ulla Annanpalo
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 411
Mikko Tilus : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Mikko Tilus
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 415
Laura Eerola : tuotantosihteeri
Laura Eerola
tuotantosihteeri
044 7311 406
Juha Urvanto : myyntipäällikkö (rakennuslasi)
Juha Urvanto
myyntipäällikkö (rakennuslasi)
044 7311 414

Kaikki yhteystiedot

Ota yhteyttä

Aukioloajat

Avoinna: ma-pe 07.30 - 16.00
Tavaroiden nouto: klo 15.30 mennessä

Nuottasaarentie 8
90400 Oulu

Puhelinumerot

Keskus 08 5355 300
Rakennuslasi 08 5355 311
Autolasi 08 5355 322

Allowed file extensions are jpg, png, pdf. Max file size is 3 MB.