Liukuovet

Lasiliukuovet antavat monin tavoin upeaa ilmettä niin kodin kuin julkisen tilan sisustukseen. Peililiukuovilla lisäät tilaan avaruuden tuntua kätkien samalla levotonta säilytystilaa. Me Lasilipposella valmistamme juuri sinun toiveidesi mukaiset liukuovet.

Ota yhteyttä

Lasiliukuovet

Kiskoilla nätisti liukuvat lasiovet ovat näyttäviä tilanjakajia, joita valmistamme karkaistusta kirkkaasta, massavärjätystä ja etsatusta lasista. Kirkkaan lasin läpi näet selvästi tilasta toiseen, kun taas massavärjätty harmaa tai pronssilasi antaa enemmän etäisyyttä. Etsatun lasin huurrettu pinta hälventää selkeät yksityiskohdat antaen tiloille yksityisyyttä.

Aukon koosta ja oven käyttötarkoituksesta riippuen tilaan voidaan valita yksi ovilehti tai pariovet sekä kiinteitä sivulaseja.

Liukulaseille löytyy useita erilaisia katto- ja seinäkiinnitteisiä profiilivaihtoehtoja käyttökohteen mukaan. Lattiaan ei minkäänlaista kiskoa tarvita, ainoastaan pieni alaohjuri. Profiilit ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, kun pyörästömekanismit ja kiinnikkeet kätketään peitelevyn taa. Vedin voi olla sormikolo-, tai pystyvedin tai kahvallinen painike lukituksella tai ilman.

 


 

Peililiukuovet

Eteisessä ja makuuhuoneessa käytetään paljon peililiukuovia tuomaan tilan tuntua ja avaruutta. Lisäksi peililiukuovi on siitä kätevä, että sillä saadaan nätisti kätkettyä myös usein levottomalta näyttävää säilytystilaa piiloon.

Valmistamme peililiukuovet useimmiten kirkkaasta peilistä. Valittavana on toki muunkin sävyisiä peilejä sekä maalattuja lasilaatuja. Isot peiliovet voidaan vaakajaoin jakaa myös osiin ja käyttää näin syntyvissä osissa erilaisia lasi- ja peililaatuja. Turvakalvoitamme peililiukuoviin tulevat lasit ja peilit aina rikkoutumisen varalta, jottei suurien peilielementtien kanssa pääse tapahtumaan vahinkoja.

Kasaamme laadukkaat ja kulutusta erinomaisesti kestävät peililiukuovet tehtaallamme sinulle asennusvalmiiksi tai tulemme asentamaan ne kohteeseesi paikoilleen.

 


 

Lasiliukuluukut

 

Pienemmässä mittakaavassa esimerkiksi kotoa löytyvään piironkiin tai julkisen tilan palveluluukkuun voidaan myös asentaa liukuovet. Tällöin kyseeseen tulevat Gewiru- ja Robustus-liukuluukut. Kotiolosuhteissa suosimme Gewirua, kun taas Robustus on tarkoitettu järeämmille lasilaaduille ja täten julkisiin kohteisiin. Kasaamme lasiliukuluukut itse tehtaallamme ja ne saa tarvittaessa lukollisena.


 

 

Tuotekategoriat

Keittiön lasit

Lasien kuviointi

Peilit

Liukuovet

Lasiovet ja vetimet

Kalustelasit

Kuvio- ja sävylasit

Yhteyshenkilöt

Jarkko Uhre : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Jarkko Uhre
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 412
Sini Oikarinen : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Sini Oikarinen
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 413
Ulla Annanpalo : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Ulla Annanpalo
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 411
Mikko Tilus : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Mikko Tilus
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 415
Laura Eerola : tuotantosihteeri
Laura Eerola
tuotantosihteeri
044 7311 406
Juha Urvanto : myyntipäällikkö (rakennuslasi)
Juha Urvanto
myyntipäällikkö (rakennuslasi)
044 7311 414

Kaikki yhteystiedot

Ota yhteyttä

Aukioloajat

Avoinna: ma-pe 07.30 - 16.00
Tavaroiden nouto: klo 15.30 mennessä

Nuottasaarentie 8
90400 Oulu

Puhelinumerot

Keskus 08 5355 300
Rakennuslasi 08 5355 311
Autolasi 08 5355 322

Allowed file extensions are jpg, png, pdf. Max file size is 3 MB.