Sisustus

Lasiratkaisut tuovat valoa ja kestävyyttä sisustukseen. Keittiön välitilassa tai vaikkapa takan edessä lasi on helppohoitoinen ja tyylikäs ratkaisu, joka myös suojaa pintoja.

Valmistamme tilauksesta lasipöytiä, lasivitriinejä ja suojalaseja vaikkapa lipaston tai pöydän kantta suojaamaan. Vakiomittaiset VELAS-takaneduslasit löytyvät valmiina varastostamme. Teemme myös uudet lasit rikkoutuneiden tilalle esimerkiksi lasihyllyyn, jääkaappiin tai lyhtyihin. Lasivaihtoehtoja ja paksuuksia on tarjolla useita.

Käymme mittaamassa Oulussa ja lähikunnissa lasitettavan kohteen keittiön välitilasta aina lasipöydän suojalevyyn. Suoritamme myös valmistamiemme lasien asennustyön. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sinulle sopivasta toteutuksesta!

Ota yhteyttä

Tuotekategoriat

Keittiön lasit

Välitilan lasilla luot persoonallisen ilmeen keittiöön. Keittiön välitilan lasit valmistetaan 6 mm karkaistusta lasista. Lasi voi olla kirkasta, rautavapaata optiwhite-lasia, etsattua tai taustamaalattua lasia.

Tutustu

Lasien kuviointi

Lasia voidaan kuvioida hiekkapuhaltamalla tai silkkipainamalla. Lasien väliin on mahdollista laminoida myös tulostettu kuva. Kuviointimenetelmän valintaan vaikuttavat haluttu kuva, värit sekä käyttökohde.

Tutustu

Peilit

Valmistamme peilit mittatilaustyönä. Peililaseissa vaihtoehtoja on useita, mm. kirkas, pronssi, harmaa ja sininen. Lisäksi peileihin on mahdollista saada tavallisen reunahionnan lisäksi fasettihionta 10mm – 30mm. Myös kiinnitysmahdollisuuksia on useita.

Tutustu

Liukuovet

Liukuovia voidaan valmistaa aukon koosta riippuen kahdesta useampaan. Ovilevynä voidaan käyttää kirkasta, harmaata tai pronssinväristä peiliä, erilaisia laseja tai kalustelevyjä, ja vaakajakoja voidaan tehdä yhdestä useampaan. Kasaamme liukuovet asennusta vaille valmiiksi.

Tutustu

Lasiovet ja vetimet

Lasi soveltuu kestävänä ja helppohoitoisena materiaalina mainiosti myös erilaisten tilojen oviin. Valmistamme karmillisia ja karmittomia ovia karkaistusta lasista mittatilaustyönä.

Tutustu

Kalustelasit

Meiltä saat takaneduslasit, vitriinit, lasihyllyt, kalusteliukuovet, alumiinikehyksiset kalusteovet, pöytälasit, lasiset puutelineet.

Tutustu

Yhteyshenkilöt

Jarkko Uhre : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Jarkko Uhre
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 412
Sini Oikarinen : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Sini Oikarinen
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 413
Ulla Annanpalo : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Ulla Annanpalo
sisustus- ja rakennuslasin myynti
Opintovapaalla 6.5.19 saakka
Mikko Tilus : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Mikko Tilus
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 415
Laura Eerola : tuotantosihteeri
Laura Eerola
tuotantosihteeri
044 7311 406
Juha Urvanto : myyntipäällikkö (rakennuslasi)
Juha Urvanto
myyntipäällikkö (rakennuslasi)
044 7311 414

Kaikki yhteystiedot

Ota yhteyttä

Aukioloajat

Avoinna: ma-pe 07.30 - 16.00
Tavaroiden nouto: klo 15.30 mennessä

Nuottasaarentie 8
90400 Oulu

Puhelinnumerot

Keskus 08 5355 300
Rakennuslasi 08 5355 311
Autolasi 08 5355 322

Allowed file extensions are jpg, png, pdf. Max file size is 3 MB.
Ottaessasi meihin yhteyttä tällä lomakkeella hyväksyt tietosuojakäytäntömme.