Terassilasitukset

Lasituksella pidennät terassin tai parvekkeen käyttöaikaa, suojaat sen pölyltä, sateelta, tuulelta ja lumelta. Lasitus mahdollistaa kesähuoneen käyttöönoton aikaisin keväällä ja jatkaa kautta pitkälle syksyyn. Lasitus vaimentaa tehokkaasti myös ääntä rajoittamatta kuitenkaan luonnonvalon määrää. Lasitus nostaa paitsi rakennuksen arvoa myös säästää lämpöenergiaa, joten se on lisäksi energiataloudellisesti edullinen ratkaisu. Tarjoamme sekä kiinteitä että liukulasitusratkaisuja.

Runkorakenteet ja puitteet ovat alumiinia ja ne toimitetaan mittojen mukaan tai asennetaan kiinteinä osina. Profiilien yleisimpiä värivahtoehtoja ovat luonnonvärinen eloksoitu sekä valkoinen. Tilauksesta toimitamme myös muun värisiä profiileja, kuten harmaan ral-sävy 7024 tai ruskea. Kaikki liukulasitukset on mahdollista saada lukittavana.

Ota yhteyttä

UUTUUS! Pystypuitteeton terassilasitus

Terassi ja terassikalusteet pitäisi saada säältä suojaan, muttet haluaisi pilata komeaa maisemaa terassilasituksen puitteilla? Ratkaisu on silloin Velas pystypuitteeton terassilasitus. Velas pystypuitteettomasta terassilasituksessa maiseman näkyvyys on maksimoitu jättämällä lasilehdistä pystypuitteet pois ja mahdollistamalla yhden ovilehden leveydeksi jopa 1800mm.

Ota yhteyttä

Liukulasitusjärjestelmä

Lukkan-liukulasit on suunniteltu kestävään ja keveään rakentamiseen. Järjestelmän kehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota ilmavaan visuaaliseen ilmeeseen ja parhaaseen mahdolliseen toimintavarmuuteen niin kesällä kuin talvella. Lasitusjärjestelmässä on 2- tai 4-raiteiset tukevat ylä- ja alakiskot, joiden avulla lasitus saadaan sovitettua moneen eri aukkoleveyteen.

Ota yhteyttä

VELAS terassin lasikate

Kattolasien kiinnitys tapahtuu tiivisteellisillä alumiinilistoilla olemassa olevien puurunkojen päälle. Valmistamme aina terassin valokatteet turvalasista. Lasin vahvuus riippuu yksittäisten lasien koosta sekä kattokulmasta.

Ota yhteyttä

Kiinteä lasijärjestelmä

Kiinteälle lasijärjestelmälle tyypillisiä käyttökohteita ovat kiinteät ikkunat ja lasiseinät, lasikaiteet sekä lasikattorakenteet. Kiinteissä lasijärjestelmissä käytämme Lukkanin KL-profiileja. Kaikki KL-profiilit ovat yhteensopivia keskenään ja niiden liitostekniikka on sama. Pitkälle kehitetyllä ja patentoidulla kiinnitystekniikalla saadaan tiivis ja viimeistelty liittyminen muihin rakenteisiin ilman pellityksiä ja kittauksia. Profiilit soveltuvat erinomaisesti lähes kaikkeen lasirakentamiseen, jossa ei tarvita suuria kantavuuksia.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Antti Kauppi : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Antti Kauppi
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 411
Jarkko Uhre : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Jarkko Uhre
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 412
Marjut Ervasti : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Marjut Ervasti
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 416
Juha Urvanto : myyntipäällikkö (rakennuslasi)
Juha Urvanto
myyntipäällikkö (rakennuslasi)
044 7311 414
Sini Oikarinen : perhevapaalla
Sini Oikarinen
perhevapaalla
Annavera Visuri : Tilaustenkäsittely ja lähetys
Annavera Visuri
Tilaustenkäsittely ja lähetys
044 7311 422

Kaikki yhteystiedot

Ota yhteyttä

Aukioloajat

Avoinna: ma-pe 07.30 - 16.00
Tavaroiden nouto: klo 15.30 mennessä

Nuottasaarentie 8
90400 Oulu

Puhelinumerot

Keskus 08 5355 300
Rakennuslasi 08 5355 311
Autolasi 08 5355 322

Allowed file extensions are jpg, png, pdf. Max file size is 3 MB.
Ottaessasi meihin yhteyttä tällä lomakkeella hyväksyt tietosuojakäytäntömme.