Alumiinikarmiovet

Alumiini on luja, pitkäikäinen ja hyvin korroosiota kestävä materiaali. Se soveltuukin erinomaisesti karmin materiaaliksi. Karmien väriksi voidaan valita joko luonnonväri-eloksoitu (LV) tai musta. Käyttämämme alumiinikarmiprofiilin koko on 47x68mm.

Alumiinikarmi ovi soveltuu myös kosteisiin tiloihin ja käyttämällä hapon kestäviä saranoita saadaan ovesta myös kylpyläkäyttöön soveltuva.

Saranat, vedin tai kahva valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Yksinkertaisimmillaan vetimenä voidaan käyttää metallinuppivedintä mutta usein alumiinikarmioveen valitaan painike. Painike voidaan varustaa lukituksella ja tarvittaessa myös wc-indikaattorilla. Saranoita ja vetimen tai painikkeen väriksi voidaan valita karmin mukaan joka alumiini-eloksoitu (LV) tai musta.

Kokolasiovissa käytetään pääsääntöisesti 8mm karkaistua lasia tai karkaistua laminoitua lasia. Valikoimastamme löytyy lukuisia lasioveen soveltuvia lasilaatuja, joista voit valita juuri kohteeseesi sopivan.

Esimerkkejä näet lasimallistostamme.

Tarvittaessa oveen voidaan myös tehdä hiekkapuhaltamalla kuviota tai esimerkiksi huomioraitoja. Etenkin isommissa sarjoissa myös lasin kuviointi silkkipainamalla on mahdollista.

Tarvittaessa meiltä saat myös asennuksen Ouluun ja Oulun lähialueelle.