Lasiterassit- ja katot

Terassilasituksella lisää tilaa ja käyttöaikaa

Lasituksella pidennät terassin tai parvekkeen käyttöaikaa, suojaat sen pölyltä, sateelta, tuulelta ja lumelta. Lasitus mahdollistaa kesähuoneen käyttöönoton aikaisin keväällä ja jatkaa kautta pitkälle syksyyn. Lasitus vaimentaa tehokkaasti myös ääntä rajoittamatta kuitenkaan luonnonvalon määrää. Lasitus nostaa paitsi rakennuksen arvoa myös säästää lämpöenergiaa, joten se on lisäksi energiataloudellisesti edullinen ratkaisu. Tarjoamme sekä kiinteitä että liukulasitusratkaisuja.

Runkorakenteet ja puitteet ovat alumiinia ja ne toimitetaan mittojen mukaan tai asennetaan kiinteinä osina. Profiilien yleisimpiä värivahtoehtoja ovat luonnonvärinen eloksoitu, musta ja valkoinen. Tilauksesta toimitamme myös muun värisiä profiileja, kuten harmaan ral-sävy 7024 tai ruskea. Kaikki liukulasitukset on mahdollista saada lukittavana.

Pystypuitteeton terassilasitus

Terassi ja terassikalusteet pitäisi saada säältä suojaan, muttet haluaisi pilata komeaa maisemaa terassilasituksen puitteilla? Ratkaisu on silloin Velas pystypuitteeton terassilasitus. Velas pystypuitteettomasta terassilasituksessa maiseman näkyvyys on maksimoitu jättämällä lasilehdistä pystypuitteet pois ja mahdollistamalla yhden ovilehden leveydeksi jopa 1800mm.

Liukulasijärjestelmä Lasiterassit

Liukulasijärjestelmä

Liukulasit on suunniteltu kestävään ja keveään rakentamiseen. Järjestelmän kehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota ilmavaan visuaaliseen ilmeeseen ja parhaaseen mahdolliseen toimintavarmuuteen niin kesällä kuin talvella. Lasitusjärjestelmässä on 2- tai 4-raiteiset tukevat ylä- ja alakiskot, joiden avulla lasitus saadaan sovitettua moneen eri aukkoleveyteen.

Lasikate

Kattolasien kiinnitys tapahtuu tiivisteellisillä alumiinilistoilla olemassa olevien puurunkojen päälle. Valmistamme aina terassin valokatteet turvalasista. Lasin vahvuus riippuu yksittäisten lasien koosta sekä kattokulmasta.

Kiinteä lasijärjestelmä

Valmistamme myös kiinteitä lasituksia terasseihin. Lasipaksuus ja kiinnitysprofiilit valitaan kohteen vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaan. Lasityypin valinnassa tulee huomioida mm. kaidelasivaatimukset, kohteen tuulikuorma sekä lasien korkeudet.

Kylpyhuone

Asiantuntevaa laatutyötä Lasilipposelta

Kun tarvitset laadukkaita lasiratkaisuja, ota yhteyttä ja kysy lisää. Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat mielellään!