Sauna ja kylpyhuone

Erikoislasit

Tulenkestolasi

Robax, tulenkestolasi

Tulipesien luukunlaseissa käytetään Robax-nimistä erikoislasia. Tämä pronssilasin sävyinen keraaminen lasi kestää erinomaisesti kuumuutta jopa 760°C asti. Leikkaamme Robaxia mittojen mukaan jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Tuo koko luukku meille, niin vaihdamme uuden lasin rikkoutuneen tilalle!

Palonsuojalasit

Palonsuojalasit

Palonsuojalaseja käytetään suojelemassa ihmisiä ja omaisuutta palovahinkojen sattuessa. Palolasit voidaan jakaa kolmeen luokkaan tiiviyden (E), lämpösäteilyn (EW) ja lämmön- ja tulen eristyksen mukaan (EI). Toimitamme palolasit kaikissa paloluokissa sisä- ja ulkokäyttöön.

Valvontakamera

Murron ja ilkivallan suojalasit

Laminoidun lasin ainutlaatuiset ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa murron ja ilkivallan suojamekanismeina. Laminoidun lasin vastustuskyky ilkivaltaa vastaan perustuu yhdistettävien lasien ja laminointikalvojen lukumäärään, paksuuksiin ja näiden yhdistelmiin. Murron ja ilkivallan suojalaseilla estetään tai ainakin huomattavasti viivytetään sisääntunkeutumista.

Röntgenlasit

Röntgenlasit, lyijylasit

Sairaaloissa ja muissa tutkimuskohteissa esiintyvää röntgensäteilyä voidaan ehkäistä erityisellä röntgenlasilla tai lyijylasilla. Röntgenlasi on tavallista lasia, johon on lisätty lyijyä ja bariumia. Lasin lyijypitoisuus Pb määräytyy käyttökohteen mukaan.

Ääneneristyslasit

Ääneneristyslasit

Ääneneristystä haluttaessa voidaan käyttää joko laminoituja tai eristyslasiksi kasattuja lasielementtejä. Ääneneristysominaisuus ilmoitetaan RW:n db-arvona. Lasielementin ääneneristävyyteen voidaan vaikuttaa lasien paksuudella ja niiden vaihtelulla lasielementissä sekä laminointikalvojen tai eristyslasilistojen paksuudella. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lasiputket

Lasiputket

Toimitamme erilaisia lasiputkia esimerkiksi laboratoriokäyttöön.

Hitsauslasit

Hitsauslasit

Toimitamme hitsauslaseja.

Paineenkestolasit

Paineenkestolasit

Kysy meiltä myös paineenkestolasit eri tarkoituksiin.

Luodinsuojalasit

Luodinsuojalasit

Monikerroksinen laminoitu lasi käy myös luodinsuojalasina. Laminoitu lasielementti suojaa luodin läpäisyltä – elementin lasit halkeavat, mutta elementti kokonaisuutena ei hajoa. Luodinsuojalasit jaotellaan eri luokkiin läpäisynestokykynsä mukaan. Kysy lisää ammattitaitoisilta myyjiltämme.

Erikoislasit tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Toivon yhteydenottoa
Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kylpyhuone

Asiantuntevaa laatutyötä Lasilipposelta

Kun tarvitset laadukkaita lasiratkaisuja, ota yhteyttä ja kysy lisää. Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat mielellään!