Kodin sisustuslasit

Pyöreä lasi pöytälasi

Pöytälasit

Teemme uudet lasit rikki menneiden lasien tilalle lasipöytiin mallin mukaan sekä suojalasit pöydän päälle. Toimitamme erilaiset lasipöydät jalkoineen mittatilaustyönä. Lasivaihtoehtoja ja paksuuksia on useita.

Välitilan lasi

Välitilan lasit

Välitilan lasilla luot persoonallisen ilmeen keittiöön. Keittiön välitilan lasit valmistetaan 6 mm karkaistusta lasista, joka voi olla kirkasta, erikoiskirkasta optiwhite-lasia, etsattua tai taustamaalattua lasia. Työstämme lasiin tarvittavat kolot ja reiät pistokerasioille.

Laseja voidaan käyttää keittiön välitiloissa myös ilman taustamaalausta esimerkiksi tapetin päällä, jolloin välitilan putsaus käy helposti ja kaunis tapetti säilyy ajan saatossa kauniina. Lasin kiinnitystapoja on useita, mutta parhaaksi tavaksi olemme havainneet alumiinilistakiinnityksen lasin ala- ja yläreunasta.

Vitriini

Vitriinit

Toimitamme lasivitriinit heloilla kasattuna tai UV-liimattuna. Myös alumiinirunkoon kasatut vitriinit valmistamme mittojen mukaan.

Takkalasi

Takaneduslasit

Vakiomittaiset VELAS-takaneduslasit löytyvät valmiina varastostamme. Takaneduslasit on valmistettu 6mm karkaistusta lasista.

Vakiomallimme ovat seuraavat:

Etukulmat pyöristetty R50, reunat hiottu.
Koot:
600 x 400 kirkas/harmaa lasi
800 x 400 kirkas/harmaa lasi
1000 x 400 kirkas lasi

Etukulmat leikattu viistoon, kolmella sivulla 25mm fasettihionta.
700 x 400 kirkas lasi

Etukulmat pyöristetty R10, kolmella sivulla 25mm fasettihionta fasetti.
900 x 400 kirkas lasi

Muut koot ja mallit valmistamme mittatilauksena.

Lasihyllyt

Valmistamme lasihyllyjä myös mittojen mukaan. Vakiomittaiset lasihyllyt valmiina varastostamme! 6mm kirkkaasta lasista valmistettuna, etukulmat pyöristetty.

Koot: 600 x 150 tai 1000 x 150

Valmistamme lasihyllyjä myös mittojen mukaan.

Kalusteliukuovet

Pienemmässä mittakaavassa esimerkiksi kotoa löytyvään piironkiin tai julkisen tilan palveluluukkuun voidaan myös asentaa liukuovet. Tällöin kyseeseen tulevat Gewiru- ja Robustus-liukuluukut. Kotiolosuhteissa suosimme Gewirua, kun taas Robustus on tarkoitettu järeämmille lasilaaduille ja täten julkisiin kohteisiin. Kasaamme lasiliukuluukut itse tehtaallamme ja ne saa tarvittaessa lukollisena.

Alumiinikehyksiset kalusteovet

Valmistamme lasi- ja peilipintaisia kalusteovia alumiinikehyksillä mittatilaustyönä.

Lasiset puutelineet

Tyylikäs ja ajaton lasinen teline puiden säilyttämiseen. Värin voit valita takaneduslasin kanssa yhteensopivaksi. Lasivaihtoehtoja ovat kirkas, harmaa, pronssi ja vihreä. Ei sovellu puiden kantamiseen.

Kodin sisustuslasit tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Toivon yhteydenottoa
Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kylpyhuone

Asiantuntevaa laatutyötä Lasilipposelta

Kun tarvitset laadukkaita lasiratkaisuja, ota yhteyttä ja kysy lisää. Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat mielellään!