Julkiset tilat

Toimistot

Liiketilat

Teolliset lasit

Me Lasilipposella tunnemme lasin kuin omat taskumme. Vuosikymmenten työn teon myötä meille on kertynyt äärettömän paljon sellaista kokemusta ja tietoa lasista, jota ei mistään kirjoista voi opiskella. Yrityksen ja erehdyksen kautta olemme kasvaneet lasialan ammattilaiseksi, johon nojataan mitä vaativimmissakin paikoissa.

Me toimitamme työkoneiden laseja, teollisuuden tuotantolaitteisiin asennettavia lasikomponentteja, erikoislaseja julkisiin kulkuneuvoihin sekä vaativiin, laajoihin ja näyttäviin julkisiin tiloihin. Me laminoimme, taivutamme, hiekkapuhallamme, poraamme, hiomme, cnc-työstämme, karkaisemme ja silkkipainamme lasia

Mitä ikinä sinulla onkaan mielessäsi, että voisi lasista tehdä, älä missään nimessä epäröi ottaa yhteyttä. Me kuljemme kanssasi prototyypin kehitysvaiheet alkukarikoista valmiiksi tuotteeksi tai toimitamme satojen kappaleiden sarjan valmiiseen kohteeseen.

Kylpyhuone

Asiantuntevaa laatutyötä Lasilipposelta

Kun tarvitset laadukkaita lasiratkaisuja, ota yhteyttä ja kysy lisää. Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat mielellään!