Kodin sisustuslasi

Lasityypit

Karkaistu turvalasi

Karkaistu lasi kestää kuormitusta, korkeita lämpötiloja (maks. 300°C) ja nopeita lämpötilan muutoksia paremmin kuin tavallinen lasi. Rikkoutuessaan lämpökarkaistu lasi menee pieniksi muruiksi, joilla ei ole tavalliselle lasille ominaista leikkaavaa terävää reunaa. Karkaistua lasia ei voida työstää (leikata, porata, tms.), joten kaikki työstäminen on tehtävä ennen lasin karkaisua.

Laminoitu turvalasi

Laminoitua lasia käytetään silloin, kun lasin halutaan pysyvän rikkoutuessaan yhtenäisenä levynä paikallaan suojaten edelleen sen läpi putoamiselta tai läpi menemiseltä. Laminoimalla saadaan myös aikaan värisävyjä, joita ei ole saatavilla massavärjättyinä laseina. Laminoitu lasi rikkoutuu tavallisen lasin tavoin, mutta muovikalvo pitää lasinsirpaleet paikoillaan.

Hiekkapuhallettu lasi

VELAS-hiekkapuhalletun lasin mattapinnan aikaansaamiseksi käytettävä hiekka on alumiinioksidia eli korundia. Lasi voidaan puhaltaa kauttaaltaan tasaisen mattapintaiseksi tai siihen voidaan puhaltaa kuviointeja suojateippaamalla kirkkaiksi jäävät osat.

Silkkipainettu lasi

VELAS –silkkipainettuja voidaan käyttää niin sisällä kuin ulkonakin. Sisällä silkkipainettuja laseja käytetään mm. väli- ja liukuovissa, suihkuseinissä ja kaiteissa. Ulkokäytössä ne toimivat hyvin julkisivuissa ja kattorakenteissa. Silkkipaino on edullinen tapa valmistaa suuria sarjoja samalla kuviolla painettuja laseja.

Maalattu sisustus -ja julkisivulasi

Maalattu lasi kestää sään vaihtelua ja UV-säteilyä hyvin sävyään muuttamatta. Sitä käytetään julkisivujen verhouksessa, huonekaluteollisuudessa ja osana sisustusta esimerkiksi keittiön välitilojen lasituksissa.

Eristyslasit

VELAS-eristyslasi on elementti, jossa kaksi tai useampia laseja on suljettu ilmatiiviisti toisiinsa kiinni lasin reunoja ympäröivien välilistakehien ja elastisten massojen avulla. Eristyslaseja käytetään mm. ikkunarakenteissa, ulko-ovissa, lasikatteissa ja kokolasisissa julkisivuissa; kohteissa, joissa lasia halutaan käyttää arkkitehtonisena elementtinä rakennuksen energiatehokkuudesta tinkimättä.

Kuvio- ja sävylasit

Värilliset ja kuviolliset lasit tuovat toimitiloihin ja koteihin kestävää ja helppohoitoista ilmettä. Kuviolasit ovat yleensä toiselta pinnaltaan sileitä ja toiselta kohokuvioisia. Useat kuviolasit ovat lähes läpinäkymättömiä.

Lasityypit tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Toivon yhteydenottoa
Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kylpyhuone

Asiantuntevaa laatutyötä Lasilipposelta

Kun tarvitset laadukkaita lasiratkaisuja, ota yhteyttä ja kysy lisää. Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat mielellään!