Lasityypit

Karkaistu turvalasi

Karkaistu lasi kestää kuormitusta, korkeita lämpötiloja (maks. 300°C) ja nopeita lämpötilan muutoksia paremmin kuin tavallinen lasi. Rikkoutuessaan lämpökarkaistu lasi menee pieniksi muruiksi, joilla ei ole tavalliselle lasille ominaista leikkaavaa terävää reunaa. Karkaistua lasia ei voida työstää (leikata, porata, tms.), joten kaikki työstäminen on tehtävä ennen lasin karkaisua.

Lue lisää

Laminoitu turvalasi

Laminoitua lasia käytetään silloin, kun lasin halutaan pysyvän rikkoutuessaan yhtenäisenä levynä paikallaan suojaten edelleen sen läpi putoamiselta tai läpi menemiseltä. Laminoimalla saadaan myös aikaan värisävyjä, joita ei ole saatavilla massavärjättyinä laseina. Laminoitu lasi rikkoutuu tavallisen lasin tavoin, mutta muovikalvo pitää lasinsirpaleet paikoillaan.

Lue lisää

Hiekkapuhallettu lasi

VELAS-hiekkapuhalletun lasin mattapinnan aikaansaamiseksi käytettävä hiekka on alumiinioksidia eli korundia. Lasi voidaan puhaltaa kauttaaltaan tasaisen mattapintaiseksi tai siihen voidaan puhaltaa kuviointeja suojateippaamalla kirkkaiksi jäävät osat.

Lue lisää

Silkkipainettu lasi

VELAS –silkkipainettuja voidaan käyttää niin sisällä kuin ulkonakin. Sisällä silkkipainettuja laseja käytetään mm. väli- ja liukuovissa, suihkuseinissä ja kaiteissa. Ulkokäytössä ne toimivat hyvin julkisivuissa ja kattorakenteissa. Silkkipaino on edullinen tapa valmistaa suuria sarjoja samalla kuviolla painettuja laseja.

Lue lisää

Maalattu sisustus -ja julkisivulasi

Maalattu lasi kestää sään vaihtelua ja UV-säteilyä hyvin sävyään muuttamatta. Sitä käytetään julkisivujen verhouksessa, huonekaluteollisuudessa ja osana sisustusta esimerkiksi keittiön välitilojen lasituksissa.

Lue lisää

Eristyslasit

VELAS-eristyslasi on elementti, jossa kaksi tai useampia laseja on suljettu ilmatiiviisti toisiinsa kiinni lasin reunoja ympäröivien välilistakehien ja elastisten massojen avulla. Eristyslaseja käytetään mm. ikkunarakenteissa, ulko-ovissa, lasikatteissa ja kokolasisissa julkisivuissa; kohteissa, joissa lasia halutaan käyttää arkkitehtonisena elementtinä rakennuksen energiatehokkuudesta tinkimättä.

Lue lisää

Kuvio- ja sävylasit

Värilliset ja kuviolliset lasit tuovat toimitiloihin ja koteihin kestävää ja helppohoitoista ilmettä. Kuviolasit ovat yleensä toiselta pinnaltaan sileitä ja toiselta kohokuvioisia. Useat kuviolasit ovat lähes läpinäkymättömiä.

Lue lisää

Yhteyshenkilöt

Antti Kauppi : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Antti Kauppi
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 411
Jarkko Uhre : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Jarkko Uhre
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 412
Marjut Ervasti : sisustus- ja rakennuslasin myynti
Marjut Ervasti
sisustus- ja rakennuslasin myynti
044 7311 416
Juha Urvanto : myyntipäällikkö (rakennuslasi)
Juha Urvanto
myyntipäällikkö (rakennuslasi)
044 7311 414
Sini Oikarinen : perhevapaalla
Sini Oikarinen
perhevapaalla
Annavera Visuri : Tilaustenkäsittely ja lähetys
Annavera Visuri
Tilaustenkäsittely ja lähetys
044 7311 422

Kaikki yhteystiedot

Ota yhteyttä

Aukioloajat

Avoinna: ma-pe 07.30 - 16.00
Tavaroiden nouto: klo 15.30 mennessä

Nuottasaarentie 8
90400 Oulu

Puhelinnumerot

Keskus 08 5355 300
Rakennuslasi 08 5355 311
Autolasi 08 5355 322

Allowed file extensions are jpg, png, pdf. Max file size is 3 MB.
Ottaessasi meihin yhteyttä tällä lomakkeella hyväksyt tietosuojakäytäntömme.