Tuulilasit

Turvallinen matka tehdään ehjällä tuulilasilla
– varaa aika tuulilasin vaihtoon tai korjaukseen jo tänään! 

Tuulilasi on merkittävä turvallisuustekijä ajoneuvoissa

Särö tai halkeama tuulilasissa voi vaarantaa ajoturvallisuuden, sillä ne heikentävät näkyvyyttä ja tuulilasin kestävyyttä kolaritilanteessa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä sertifioitu tuulilasien asennusliike. Korjaamme ja vaihdamme tuulilasit autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti henkilö-, paketti- ja matkailuautoihin.  

Tuo autosi meille Oulun Limingantulliin – ammattitaitoinen henkilökuntamme tarkastaa tuulilasin ja arvioi tarvitseeko autosi tuulilasi vaihtaa vai riittääkö korjaus. Myönnämme tuulilasin korjaustöille 6 kk takuun, ja vaihtotyölle sekä lasin valmistusvirheille 12 kk takuun.  

Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Korjaamme tuulilasien pienet säröt ja kiveniskemät nopeasti – varaa aika ja korjaamme tuulilasisi odottaessasi. Mikäli sinulla on lasivakuutus, tuulilasin korjaaminen on sinulle maksuton, laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä.

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto

Isompi, näkyvyyttä ja turvallisuutta heikentävä särö tai halkeama tuulilasissa edellyttää tuulilasin vaihtamista uuteen. Myös hyvin naarmuinen, hankautunut tai kulunut tuulilasi, joka aiheuttaa heijastuksia ja häikäisyä, tulee vaihtaa uuteen. Meiltä saat laadukkaat tuulilasit ammattitaidolla asennettuna. Kalibroimme myös ADAS-turvajärjestelmät autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti. Varaa aika – vaihdamme tuulilasin päivässä.

Lasivakuutus

Lasivakuutus korvaa auton tuulilasille aiheutuneita vahinkoja. Vaurion sattuessa tarkasta ajoneuvosi vakuutuksesta sisältyykö siihen lasivakuutus. Mikäli kyseessä on tuulilasin korjaus, ei yleensä erillistä vahinkoilmoitusta vakuutusyhtiölle tarvita. Riittää, että tuot auton meille ja me laskutamme korjauksen suoraan vakuutusyhtiöltäsi – ilman omavastuuta.  

Kun lasi on vaihdettava, edellyttävät jotkut vakuutusyhtiöt vahinkoilmoituksen tekemistä. Omavastuu tuulilasin vaihdoissa on vakuutusyhtiöstä riippuen yleensä 100–200 €. Tarkasta menettely vakuutusyhtiöltäsi tai kysy neuvoa meiltä, autamme mielellämme.

Muut autojen lasipalvelut

Tuulilasien lisäksi asennamme ja korjaamme myös sivu- ja takalasit henkilö-, paketti- ja matkailuautoihin ja valmistamme mittatilaustyönä suorat karkaistut ja laminoidut lasit työkoneisiin.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ajoneuvolasit

Emilia Mäkelä

Autolasimyynti
044 7311 426
emilia.makela@lasilipponen.fi

Jan Erik Kauniskangas

Autolasimyynti ja työnjohto
044 7311 423
janerik.kauniskangas@lasilipponen.fi

Werneri Metsi

Autolasimyyjä
050 4066 523
auto@lasilipponen.fi