Tuulilasit

Tuulilasien vaihdot ja korjaukset onnistuvat kätevästi Lasilipposella.

Virheetön tuulilasi on paras henkivakuutus. Meillä Lasilipposella on jo yli 115 vuoden kokemus ajoneuvojen lasituksista. Suoritamme vankalla ammattitaidolla tuulilasien vaihdot ja korjaukset, mutta myös taka- ja sivulasien vaihdot kaikkiin automerkkeihin ja malleihin - olipa sitten kyseessä henkilöauto, matkailuauto tai isompi ammattikäytössä oleva ajoneuvo.

Tuulilasin korjaaminen kannattaa aina

Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että alle kahden euron kokoinen vaurio lasissa voidaan korjata, mikäli se ei sijaitse suoraan näkökentässä. Pienikin kivenhakkauma tai särö kannattaa korjata mahdollisimman pian, koska esimerkiksi lämpötilojen vaihtelu voi aiheuttaa tuulilasin rikkoutumisen koko leveydeltä.

Tuulilasin vaihtaminen

Kun tuulilasissa on isompi halkeama, tulee tuulilasi vaihtaa mahdollisimman pian. Halkemat vaikuttavat näkökentän huonontumiseen sekä aiheuttavat heijastuksia, jotka haittaavat ajajaa. Lasivaurion sattuessa tarkista ensin, onko sinulla voimassaoleva lasivakuutus. Varaa sen jälkeen korjausaika meille ja tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi.

Muut ajoneuvojen lasit

Meidän kauttamme saat kaikki ajoneuvolasit: tuulilasit, takalasit, sivulasit sekä peilit. Meiltä onnistuu myös vaativammat mittatilauslasit tarvittaessa.
Käytämme laadukkaita tunnettujen lasivalmistajien tuotteita.

Toimipaikkamme sijaitsee Oulussa Limingantullissa aivan keskustan tuntumassa.

Pyydä tarjous

Henkilöautot 

Myymme ja asennamme henkilöautoihin kaikki tarvittavat ajoneuvolasit, kuten tuulilasit, sivulasit ja takalasit. Teemme myös pienempien vahinkojen aiheuttamat tuulilasien korjaukset sekä turvallisuutta ja näkyvyyttä parantavat turvaurat.

Lue lisää

Muut ajoneuvot

Asennamme ja korjaamme linja-autojen, matkailuautojen, kuorma-autojen ja pakettiautojen tuulilasit, sivu- ja takalasit sekä peilit. Työkoneisiin valmistamme suorat karkaistut ja laminoidut lasit mittatilaustyönä.

Lue lisää

Jälleenmyyjien verkkokauppa

V. E. Lipponen Oy:n verkkokauppa palvelee rekisteröityjä jälleenmyyjiämme. Mikäli sinulla on kysyttävää verkkokaupan toiminnallisuuksista, laskutuksesta, tai haluat rekisteröityä käyttäjäksi, ota meihin yhteyttä!

Verkkokauppaan

Yhteystiedot

Emilia Mäkelä : autolasimyynti
Emilia Mäkelä
autolasimyynti
044 7311 426
Jan Erik Kauniskangas : autolasimyynti ja työnjohto
Jan Erik Kauniskangas
autolasimyynti ja työnjohto
044 7311 423
Matti Lipponen : toimitusjohtaja
Matti Lipponen
toimitusjohtaja
044 7311 424

Kaikki yhteystiedot

Ota yhteyttä

Aukioloajat

Avoinna: ma-pe 07.30 - 16.00
Tavaroiden nouto: klo 16.00 mennessä

Nuottasaarentie 8
90400 Oulu

Puhelinnumerot

Keskus 08 5355 300
Rakennuslasi 08 5355 311
Autolasi 08 5355 322

Allowed file extensions are jpg, png, pdf. Max file size is 3 MB.
Ottaessasi meihin yhteyttä tällä lomakkeella hyväksyt tietosuojakäytäntömme.