Henkilöautojen tuulilasit

Toimipaikkamme sijaitsee Oulussa Limingantullissa, keskustan kupeessa osoitteessa Nuottasaarentie 8, josta pääset näppärästi hyppäämään Citybussilinjan C kyytiin.

Tuulilasin vaihto

Kun tuulilasi on halki, iskemä on lähtenyt laajenemaan tai lasi on kauttaaltaan hyvin kulunut, on se vaihdettava uuteen. Ehjä tuulilasi vaikuttaa merkittävästi ajoturvallisuuteen: ehjästä ja kulumattomasta lasista näkyvyys on paljon parempi, tuulilasi on myös osa auton kantavaa rakennetta ja kolaritilanteessa ehjä lasi on turvallisempi.

Vaihdamme lasit kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Käytämme laadukkaita tunnettujen ajoneuvolasivalmistajien valmistamia laseja.

Tuulilasin vaihtoon varataan aikaa yksi päivä. Kun auton tuo aamulla työn alle, se on noudettavissa iltapäivällä.

Tuulilasin korjaus

Lasin vaihtaminen ei aina ole välttämätöntä. Kun tuulilasiin tulee iskemä/särö, joka mahtuu kahden euron kolikon kokoiselle alueelle, se voidaan yleensä korjata. Pitempää halkeamaa ei voida korjata ja lasi on vaihdettava. Aikaa korjauksessa menee alle tunti.

Lasivakuutus

Lasivaurion sattuessa tarkista ajoneuvosi vakuutuksesta sisältyykö siihen lasivakuutus ja tee tarvittaessa vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi. Ota yhteyttä meihin ja varataan aika korjaukselle tai vaihdolle.

Kun kyseessä on korjaus, ei vahinkoilmoitusta tarvita. Korjauksessa ei ole omavastuuosuutta ja laskutamme korjauksen kokonaan suoraan vakuutusyhtiöltäsi.

Kun lasi on vaihdettava, jotkut vakuutusyhtiöt tarvitsevat vahinkoilmoituksen. Tarkista menettely vakuutusyhtiöltäsi tai kysy neuvoa meiltä, autamme mielellämme. Lasin vaihdossa on yleensä jokin omavastuuosuus, joka vakuutusyhtiöstä riippuen on yleensä 100-200eur. Omavastuun ylittävän summan laskutamme suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Omavastuun määrän löydät vakuutustiedoistasi.

Muut lasitukset

Teemme myös taka- ja sivulasien vaihtoja sekä valmistamme tausta- ja sivupeilejä.

Pyydä tarjous

Arvostelut

Tässä asiakkaidemme jättämiä arvosteluja Autojerry.fi-sivustolla

Yhteyshenkilöt

Emilia Mäkelä : autolasimyynti
Emilia Mäkelä
autolasimyynti
044 7311 426
Jan Erik Kauniskangas : autolasimyynti ja työnjohto
Jan Erik Kauniskangas
autolasimyynti ja työnjohto
044 7311 423
Matti Lipponen : toimitusjohtaja
Matti Lipponen
toimitusjohtaja
044 7311 424

Kaikki yhteystiedot

Pyydä tarjous

Avoinna

ma-pe 07.30 - 16.00
Nuottasaarentie 8
90400 Oulu

Puhelinnumero

Autolasi 08 5355 322

Allowed file extensions are jpg, png, pdf. Max file size is 3 MB.
Ottaessasi meihin yhteyttä tällä lomakkeella hyväksyt tietosuojakäytäntömme.