Yritys

V.E. Lipponen Oy – yli 100-vuotias lasinjalostuksen asiantuntija Oulusta

V.E. Lipponen Oy on perheyritys, jolla on pitkät perinteet. Yritys sai alkunsa, kun Lipposen perheeseen vuonna 1904 syntyi poika kolmen tyttären jälkeen. Tarina kertoo äidin sanoneen: "Nyt, kun yritykselle on saatu jatkaja, pannaan kadulle portinpieleen kyltti Lasia leikataan". Näin syntyneestä lasiverstaasta on vuosien varrella kasvanut keskisuuri lasialan yritys, joka työllistää noin viisikymmentä henkilöä Oulussa.

Lasilipponen

Palvelemme yrityksiä ja yksityisasiakkaita

Tuotantomme on laajentunut sukupolvien vaihtuessa lasin leikkaamisesta karkaisuun ja laminointiin. Valmistamme mittatilaustyönä erilaisia lasituotteita rakentamisen ammattilaisille ja yksityisasiakkaille sekä tuulilaseja ajoneuvoihin.

Sijaintimme Suomen puolivälissä tarjoaa meille hyvät mahdollisuudet toimittaa tuotteita asiakkaillemme ympäri Suomen sekä rajojen ulkopuolelle. Oulussa olemme keskustan tuntumassa asiakkaidemme helposti tavoitettavissa.

Tuotantomme on laajentunut sukupolvien vaihtuessa lasin leikkaamisesta karkaisuun ja laminointiin. Valmistamme erilaiset lasituotteet rakentajille ja sisustajille mittatilaustyönä sekä erilaisiin ajoneuvoihin tuulilaseja.

Ota yhteyttä

Aukioloajat

Avoinna: ma-pe 08.00 - 16.30
Tavaroiden nouto: klo 16.00 mennessä

Nuottasaarentie 8
90400 Oulu

Puhelinumerot

Keskus 08 5355 300
Rakennuslasi 08 5355 311
Autolasi 08 5355 322

Ottaessasi meihin yhteyttä tällä lomakkeella hyväksyt tietosuojakäytäntömme.