Lasiliukuovet

Lasiliukuovet

Kiskoilla nätisti liukuvat lasiovet ovat näyttäviä tilanjakajia. Seinän ilmeeseen voidaan vaikuttaa lasivalinnalla. Kirkkaan lasin läpi näet selvästi tilasta toiseen, kun taas massavärjätty harmaa tai pronssilasi antaa enemmän etäisyyttä. Etsatun lasin huurrettu pinta hälventää selkeät yksityiskohdat antaen tiloille yksityisyyttä.

Aukon koosta ja oven käyttötarkoituksesta riippuen tilaan voidaan valita yksi ovilehti tai pariovet sekä kiinteitä sivulaseja.

Liukulaseille löytyy useita erilaisia katto- ja seinäkiinnitteisiä profiilivaihtoehtoja käyttökohteen mukaan. Lattiaan ei minkäänlaista kiskoa tarvita, ainoastaan pieni alaohjuri. Profiilit ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, kun pyörästömekanismit ja kiinnikkeet kätketään peitelevyn taa. Vedin voi olla sormikolo-, tai pystyvedin tai kahvallinen painike lukituksella tai ilman. Profiileista on saatavana mattahopean (LV anodisoitu) lisäksi myös musta värivaihtoehto.

Lasivaihtoehdot

Kirkas

Harmaa

Pronssi

Vihreä

Tumma harmaa

Quatrix

Chinchilla

Master Carre

Optiwhite

Etsattu kirkas

Etsattu pronssi

Etsattu harmaa

Etsattu erikoiskirkas

Lasiliukuovet tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Toivon yhteydenottoa
Max. tiedoston koko: 128 MB.
Aukon mitta, käyttökohde, lukitustoiveet
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kylpyhuone

Asiantuntevaa laatutyötä Lasilipposelta

Kun tarvitset laadukkaita lasiratkaisuja, ota yhteyttä ja kysy lisää. Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat mielellään!